Marinuoti kopūstai
Reikalingi produktai:
3 kg kopūstų;
1 litras vandens;
1 stiklinė aliejaus;
1 stiklinė acto;
2 šaukštai druskos;
0,5 stiklinės cukraus;
2-3 česnako galvutės;
2 vidutinio dygžio morkos;
pundelis petražolių.
Į verdantį vandenį supilame aliejų, cukrų, druską bei pavirus 1-2 minutes actą.Marinatas paruoštas. Kopūstus, morkas sutarkuojam, česnakų skilteles supjaustom. Į puodą dedame kopūstus, česnakus, morkas bei petražolių viršunėles. Užpilame karštu marinatu. Maždaug po 12 valandų viską gerai išmaišyti. Valgyti po paros. Skanaus.
šaltinis
Keli greitai pasiekiami užrašėliai
2009-12-23
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą